A #Cervelló tenim una pastisseria fabulosa. Es diu: #PastisseriaPermanyer.
El 1885 Josep Permanyer i la seva dona Teresa Sabadell van inaugurar una pastisseria a #Cervelló.
L'any 2002, aquesta pastisseria va ser premiada per la Generalitat de Catalunya.
A la Guia de Gastronomia de Catalunya diuen això de la Pastisseria Permanyer:
"Al cor de Cervelló, al Carrer Major 38, hi ha la Pastisseria Permanyer, un autèntic paradís per als que gaudeixen dels productes artesanals i de qualitat. Des que creues la porta d'aquest encantador local, t'envolta una olor de rebosteria que promet fer-te la boca aigua. Aquí, no només podràs la boca aigua. anís, sinó també amb uns pastissos que són simplement espectaculars. Si vius per la zona o estàs de pas, aquest lloc és una visita obligada."
Tenint en compte que la població de #Cervelló és de 9.633 habitants, aquesta pastisseria és un tresor.
És una pastisseria d'aquelles de tota la vida que ha estat alguna vegada reformada, però el just, sense fer-la malbé. I tenen compte a Facebook ia Instagram, i són molt actius a les xarxes.
Fan de tot: torrons, coques de Sant Joan, panellets, flamets de cel, croissants, xuxos, braç de gitano, sares, etc.
Però sobretot tenen una cosa que en diuen #LaBomba, que és una passada!
És una cosa molt especial.
A nosaltres ens encanta.
És un soufflé gelat de nata i llimona, té forma rodona i per sobre de tot hi ha una capa de sucre cremat que la fa deliciosa.
Jo mai no l'he vist en un altre lloc.
Però bé, hi ha vida més enllà de la bomba.
Un cop em vaig atrevir a fer la mona de Pasqua. Sobretot per fer alguna activitat amb Cloe.
I crec que no em va quedar tan malament! Sembla força de pastisseria. Al final li vaig endollar dos ninots #Disney i donava el pego!
Repassant les meves fotos, m'he adonat que el pastís del primer cumple de Cloe a la guarde:
És un FAKE, és de cartolina.
Per cert, a #Rosalía també li va molt el tema dels pastissos.

















No hay comentarios:
Publicar un comentario